Komosa ryżowa na mleku sojowym z jabłkiem, rodzynkami, żurawiną i orzechami włoskimi
Wreszcie jej spróbowałam i jestem bardzo zadowolona. Jedyną wadą jest to, że musiałam ją dłuugo długo gotować, ale było warto. Jeszcze bardziej zachwycona jestem moimi ostatnimi zakupami w Biedronce. Tak, w Biedronce :). Nakupiłam tyyylu pyszności, kasz, mąk, owoców, orzechów. Mam nadzieję, że te produkty na dłużej zagoszczą w tym sklepie. :)
ja jeszcze nie miałam okazji jej spróbować ale jak tylko gdzieś ją dorwę to zaraz ją robię :D
OdpowiedzUsuńpolecam! :D
UsuńMoja komosa ryżowa czeka grzecznie w szafce, ale chyba mnie przekonałaś do tego, żeby w końcu się nią zaopiekować i przygotować. ;)
OdpowiedzUsuńkoniecznie!
UsuńSmacznie ;)
OdpowiedzUsuń