Owsianka dyniowa podana z prażonymi płatkami migdałów i ziarenkami
Jako, że zrobiłam cały słoik pure dyniowego, w końcu wykorzystałam je do owsianki. I wiecie co? Była przesłodka. Czy tylko ja uwielbiam gęstą, kremową owsiankę? A co do jej dyniowej wersji, to naprawdę miłe zaskoczenie, na pewno wypróbuję ją jeszcze nie raz. Pierwszy raz od dawna nie użyłam do niej banana, bo]o konsystencja mi odpowiadała, a poza tym smak dyni wystarczał mi w stu procentach. Tak mogę zacząć ten tydzień, obładowany sprawdzianami, dzisiaj trzy. Czas na maraton!
Znakomicie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńpomarańczowo! :D
Usuńdyniwej nigdy ni epróbbowąłam O,O
OdpowiedzUsuńu mnie też maraton :<
damy radę! :D
UsuńPo takim śniadaniu cały tydzień zleci jak pikuś! :)
OdpowiedzUsuńpowiem Ci, ze faktycznie :)!
UsuńO tak-dyniowa jest świetna! :)
OdpowiedzUsuńmistrzowska! :D
Usuń