Owsianka gotowana z ricottą, syropem klonowym i bananem, podana z karmaelizowanymi figami, borówkami i pekanami
Jak wszyscy jedzą figi to i ja! Moje dodałam do owsianki ugotowanej z ricottą, bananem i syropem klonowym, do zrobienia której zainspirowała mnie kerala (mmm pyszna, delkatna i kremowa! :) ). Figi skarmelizowałam na maśle z cukrem, według przepisu Gordona Ramsaya. Do całości dodałam borówki i pekany, mniam! :D
Poniedziałki jednak nie są takie złe! Dojadam moje śniadanko, wsiadam do autobusu i ruszam do szkoły, jest bardzo dobrze!
Miseczka pełna cudów! *.* Az zgłodniałam :P
OdpowiedzUsuńwspólne śniadanie zawsze lepsze <3
UsuńA ja nigdy chyba nie próbowałam pekanów! Tak mnie zawsze ciekawią te orzechy! :)
OdpowiedzUsuńdobre, ale niestety drogie ;c
Usuńna wypasie :D
OdpowiedzUsuńJak zawsze :D
Usuńpyszności ;)
OdpowiedzUsuń<3
UsuńFajne dodatki :)
OdpowiedzUsuńmiło :)
Usuń