Ryż na mleku z cynamonem i cukierkiem Snickers
Ach, te smaki dzieciństwa! Uwielbiam czasem do nich powrócić. Mimo, że wtedy nie lubiłam cynamonu, ryż na mleku, czy ten maminy, czy też babciny, jadłam bardzo często. Potem odkryłam kupne deserki ryżowe i to właśnie ich kremową konsystencję chciałam uzyskać. Udało się dzięki dodatkowi budyniu i baaardzo długiemu gotowaniu. Ale wiecie co? Było warto! A dodatek rozpływającej się w gorącej miseczce czekolady był kwintensencją tego śniadania. Może i pracochłonne, ale mamy długi weekend, więc można trochę pocelebrować, zwłaszcza mój ukochany posiłek. :)
A już dzisiaj impreza, połowinki z moimi przyjaciółmi! Wieczorze, nadchodzę! :D
Smacznie :)
OdpowiedzUsuń:))
Usuńryż <3 i jeszcze ta czekoladka ^ mniam :)
OdpowiedzUsuńhaha było pyszne <3
UsuńPo takim śniadaniu na pewno będziesz miała dużo energii do tańczenia :D
OdpowiedzUsuńmam nadzieję :D
Usuń